Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Compania Tel Drum cere înapoi în justiţie Insula Belina, aflată acum în proprietatea statului. Societatea s-a adresat Tribunalului Teleorman, pentru a suspenda hotărârea Consiliului Judeţean de a înapoia terenul Apelor române. Compania susţine că în cei cinci ani de la preluarea insulei de către stat nu au fost făcute deloc investiţii.

Procesul, intentat de compania Tel Drum la Tribunalul Teleorman, pe 9 ianuarie, are ca prim termen de judecată data de 23 ianuarie.

La sfârșitul anului 2018, prin hotărâre a Consiliului Județean Teleorman, Insula Belina și Brațul Pavel au trecut din administrarea CJ Teleorman în cea a statului, prin Apele Române.

Integral pe Digi24Comentarii

Tupeu de tupeu! Pai cum sa nu faci ce vrei tu Dragnea in tara asta cand ai guvern, majoritate parlamentara, justitie,politie, jandarmi? Armata inca n-ai subjugat-o, dar urmeaza.

17 ianuarie 2019 14:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.