Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

​Spitalul Universitar de Urgență din București a decis să limiteze programul de vizită la două ore pe zi pentru secțiile clinice și la o oră pe zi pentru secțiile cu risc crescut, precum Terapie Intensivă și Neonatologie, pentru a preveni apariția infecțiilor cu virus gripal în rândul pacienților. De asemenea, este permis accesul unui singur aparținător/ vizitator la un pacient, potrivit unui comunicat remis HotNews.ro.
"Aceste măsuri sunt luate pentru a-i feri pe pacienții noștri aflați deja în suferință și internați în secțiile clinice ale SUUB să contacteze în plus o infecție virală cu tulpini severe de Haemophilus influenzae care ar putea să le înrăutățească starea de sănătate și să influențeze în sens negativ tratamentul fiecăruia. De asemenea, facem apel către cei care au rude internate, în această perioadă și care doresc să le viziteze, să respecte acest program și, în momentul vizitei, să acorde o atenție deosebită echipării corespunzătoare cu: halat de unică folosință, bonete, botoși, mască facială și să se dezinfecteze pe mâini folosind dezinfectantele. Acestea cât și echipamentele de protecție mai sus menționate se găsesc la intrarea în fiecare secție din spitalul nostru. Le mulțumim tuturor pentru înțelegere și îi asigurăm că aceste măsuri sunt luate în scop preventiv, atât pentru pacienți cât și pentru aparținătorii lor, sănătatea fiind cea mai importantă pentru noi toți", a declarat dr. Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar de Urgență București.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.