Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorul general, Augustin Lazăr, a declarat, după decizia CCR, că toate dosarele au fost instrumentate în baza Codului de Procedură Penală, subliniind totodată că este optimist.

„Ministerul Public a luat act de decizia CCR vom urmări atent motivarea care se va realiza. Ceea ce vă pot asigura este că întotdeauna dosarele au fost instrumentate atât în faza de urmărire penală, cât şi în faza de cercetare judecătorească exclusiv pe baza dispoziţiilor Codului de Procedură Penală. Altfel, este evident că ar fi nule actele respective. Judecătorul verifică în camera preliminară ori de câte ori primeşte un dosar penal, să vadă care este validitatera actelor de urmărire penală care s-au efectuat. Cu sau fără protocol, când judecătorul constată că un act de urmarări penală s-a efectuat în afara cadrului legal îl declară nul ţi nu are nimeni interesul să lucreze degeaba”, a declarat procurorul general, Augustin Lazăr, la CSM.

Integral pe România LiberăComentarii

Aoleu, ăstuia nu-i pică dinții din gură când clămpănește! Ăsta își speculează aspectul de prostovan cu vorbe, crede el, meșteșugite, cu care să abată atenția de la cancerul securist ce macină justiția, dar care lui îi priește de minune.!

17 ianuarie 2019 14:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.