Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

De la un ministru al Justiţiei, fost judecător al CCR, fost rector al uneia dintre cele mai importante universităţi din România, te aştepţi, dincolo de a fi personalizarea profesionalismului fără cusur, la a fi şi dovada demnităţii, curajului şi imparţialităţii magistratului de vocaţie.

Ei, aş! În cazul lui Tudorel Toader, manipularea şi minciuna, practicate fie pe de-a-ntregul, fie prin rostirea jumătăţilor/sferturilor de adevăr, constituie un fel de filozofie a ”dreptului politic”, contorsionat şi ghebos. Speriaţi de amploarea criminală a consecinţelor aplicării Legii recursului compensatoriu, liderii PSD - inclusiv Dragnea, de vreme ce Dăncilă i-a cerut lui Toader să rezolve problema, aşa cum, deja, anunţase, marţi, în Parlamentul European - au reacţionat, anunţându-l pe ministru că aşteaptă de la el soluţia imediată.

Integral pe Gândul