Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce a fost prezentat în exclusivitate la Salonul Auto de la Paris, noul Renault Kadjar este acum disponibil şi în România. Lansat în 2015, acesta a devenit un model de bază în gama Renault, un produs global pentru care au optat deja peste 450.000 de utilizatori din peste 50 de țări. Noul Kadjar își va consolida poziția printr-un design mai modern, distins, prin confortul sporit şi calitatea superioară a materialelor interioare.

Stil atractiv şi confort sporit pentru noul Kadjar
Designerii au regândit partea frontala și spatele modelului, pentru a-i spori atractivitatea. Atât grila față, cât și bara spate au noi inserții şi detalii cromate. O noutate importantă o reprezintă adoptarea blocurilor optice LED. Identitatea luminoasă sub forma literei „C” este evidențiată prin încorporarea luminilor de semnalizare în farurile LED. De asemenea, în partea din spate, indicatoarele luminoase, precum și luminile de marșarier și cele de ceață sunt încorporate în bara de protecție, asigurând un design elegant.

Integral pe Digi24