Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pensiile ar trebui să se bazeze strict pe contributivitate, iar cine doreşte o pensie mai mare ar trebui să îşi mai ia un job şi să îşi crească veniturile, a declarat miercuri seara, la Digi24, ministrul Muncii, Marius Budăi.

"E un sistem pe care nu îl gestionează ministrul Muncii. La un moment dat s-au dat nişte legi. Noi le respectăm acum. Clar că trebuie văzute...Dacă aţi vrea să vă spun strict părerea mea, ca actual ministru al Muncii, acum eu aş spune că totul ar trebui să se bazeze pe contributivitate. Asta este strict, dacă ar fi doar după mine, Marius Budăi, totul ar fi pe contributivitate. Cât am contribuit. Vreau să am o pensie mai mare, mai îmi iau un job. De altfel, dacă vreau să am şi un venit mai mare mai îmi iau un job. Dacă vreau şi mai mult încerc să fac şi mai mult, cât pot, cât îmi permite. Eu sunt un om care am avut la un moment dat mai multe job-uri. Nu am stat numai în job-ul de la stat, din sistemul de asistenţă socială, am lucrat şi după program, deci nu e o problemă", a spus Marius Budăi.

Integral pe AdevărulComentarii

ALTII REVOLUTIONARII sunt acum, cca. 10 milioane in Romania (HA! HA!), cu pensii nemuncite deloc, de 3000 - 4000 lei/luna. Toti sunt posesori de adeverinte FALSE, facute cu spaga la Maries ala cu gura mare, si la alti sefi "revolutionari". Plus, totae gratuitatile posibile, pe tren, autobuz, tramvai, medicamente, locuinte. Urgent trebuie abrogata Legea Revolutionarilor, caci golanii astia nici n-au calcat pe la revolutia-Lovitura de Stat din 89'.

17 ianuarie 2019 17:46

pensionistu` ne-ferice Merci baih ...ministre ! Da`....onor` Ministeru` tau ce plm gestioneaza ? Nu....pensiile ? Alea...."speciale" nu-s ...pensii ? Is...prime, cadouri, spagi ori ce....plm is ?

17 ianuarie 2019 12:02

Cristi - pai au pensii speciale exact cei care legifereaza. Dupa care, ca sa nu aiba probleme, au largit masa de beneficiari pentru procurori, judecatori, categorii din armata si politie. Cum dracu' sa mai scapi de pensiile speciale, cand exact beneficiarii au decis pentru ele?

17 ianuarie 2019 11:59

Gura pacatosului adevar graieste! Una peste alta, domnul asta, prin aparitiile sale ceva mai echidistante si destul de corecte, mi se pare ca ar face parte din alt partid (peste teleghidatii de la PZD-ALDE)

17 ianuarie 2019 11:57

victor Spune domnule cine nu va lasa sa abrogati legile care guverneaza pensiile speciale si care sant neconstitutionale? Cine vreti sa leconteste la curtea constitutionala ? Avocatul poporului ,care are si el pensie speciala?. Parlamentarii opozitiei? Ministrul justitiei? Presedintele care contesta totul dar pensiile speciale nu. Exemplele pot continua cu parlamentarii puterii care numai din gura nu sant de acord cu inechitatile incolo au continuat si vor sa continuie cu pensiile speciale. Cred ca banii cheltuiti pentru salarii sant mai putini decat banii cheltuiti pentru pensii. Total anormal. Totul va fi bine pana vom intra intr-un colaps. Nu se mai satura unii de bani.!!!

17 ianuarie 2019 10:45

Ion Olguta cea rea de gura si minciunoasa parca avea alta parere !

17 ianuarie 2019 10:44

Stan Pățitul Corect. Tot felul de pensii speciale ( nesimțite) nemeritate și plătite de pălmași. Primii vizați ar trebui să fie judecătorii, apoi polițiștii, aviatorii și ceilalți. CONTRIBUTIVITATE nineacă !

17 ianuarie 2019 10:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.