Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a reacționat joi dimineață la decizia CCR prin care a admis existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între Parlament şi Parchetul ICCJ în legătură cu protocoalele cu SRI. Magistratul a spus că un judecător de cameră preliminară verifică toate actele înainte ca dosarul să fie trimis în judecată și că „nimeni nu își dorește să facă dosare care să îl compromită ca profesionist”, făcând referire la procurori.

Augustin Lazăr a afirmat că „e prematur” să fie făcute afirmații cu privire la câte dosare ar putea fi afectate de decizia Curții Constituționale privind protocoalele SRI-PICCJ.

Integral pe Digi24Comentarii

RADU REVOLUTIONARII sunt acum, cca. 10 milioane in Romania (HA! HA!), cu pensii nemuncite deloc, de 3000 - 4000 lei/luna, majoritatea sunt posesori de adeverinte FALSE, facute cu spaga la Maries ala cu gura mare, si la alti sefi "revolutionari". Plus, toate gratuitatile posibile, pe tren, autobuz, tramvai, medicamente, locuinte. Urgent trebuie abrogata Legea Revolutionarilor, caci golanii astia nici n-au calcat pe la revolutia-Lovitura de Stat din 89'. Singurii revolutionari sunt cei aflati la 2 m sub pamant, impuscati.

18 ianuarie 2019 7:10

v "Ai dreptate" Lazarica, dar atunci sa ne explici, cum au fost condamnati pe nedrept unii oameni, iar la CEDO au cistigat, iar Romania (adica noi) trebuie sa le platim daune.

18 ianuarie 2019 0:17

România se află sub teroarea infractorilor eliberaţi prin voia ministrului Justiţiei şi a voturilor PSD, ALDE, UDMR şi Minorităţi din parlament. Ieri, Tudorel Toader a refuzat să anunţe măsuri urgente, susţinând că statistica e în favoarea recursului compensatoriu. Datele citite de el s-au dovedit ulterior false.

17 ianuarie 2019 12:08

Ecce Kurrupt, "fetita" baronilor P$D Muie Romania!

17 ianuarie 2019 11:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.