Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă într-o postare pe Facebook că Brexitul se amână până în 2020 şi că Bruxelles-ul a făcut primul pas pentru rămânerea în Uniunea Europeană a Regatului Unit.

"Brexit-ul se amână! Primul pas pentru rămânerea Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Uniunea Europeană s-a făcut. De la Bruxelles s-a transmis Londrei că Uniunea Europeană este de acord cu amânarea Brexit-ului până în 2020. Să aşteptăm cu calm şi optimism reacţia insularilor", a scris Traian Băsescu, pe Facebook.

Fostul preşedinte al României susţinea marţi seara că, în contextul în care, "în mod cert", în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord va fi organizat un nou referendum pentru Brexit, la care electoratul va vota împotrivă, România are şansa să fie ţara în a cărei preşedinţie Uniunea Europeană s-a consolidat.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Ehee, Băse face pulitica mare! Nu ne mai învață cum e cu statul mafiot, acum ne luminează cum e cu Brexitul! Mai are puțin și ne școlește în fizică cuantică, unde Iohannis nu se bagă nici să-l pici cu ceară. Dacă miliardarul E. Musk trimite însă oameni pe Marte, cu siguranță KWJ se înscrie ca fiind competinte în materie, dar pretinde un dormitor separat pe racheta purtătoare, de cel puțin 100 de metri pătrați. Dintotdeauna mai jmecher, Băse va ceda cu generozitate locul să de pe racheta SpaceX și se va muțumi să fie teleportat la „Cireșica”.

17 ianuarie 2019 15:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.