Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă a susținut marți un discurs în plenul Parlamentului European în care a prezentat prioritățile președinției României în fruntea Consiliului Uniunii Europene.

„Europa a știut întotdeauna să depășească obstacolele. Astăzi ne aflăm din nou într-un moment complex, dar orice situație de acest gen poate fi transformată într-o oportunitate. În viziunea mea, exercitarea președinției nu este doar o datorie formală. Cred că este important să arătăm cetățenilor UE că instituțiile lucrează pentru ei și că produc rezultate care le îmbunătățesc perspectivele de viitor”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Premierul român a profitat de ocazie și pentru a critica „inechitatea” din cadrul comunității europene, afirmând că aceasta este vizibilă prin faptul că România este ținută în afara spațiului Schengen.

Integral pe Curierul NationalComentarii

bijbok Fa proasto ! Stam bine in afara Schengen ca akltfel eram napaditi de invadatori arabi!

17 ianuarie 2019 21:18

ariciul Fa Viorico nici in pula nu ma doare de spatiu vostru shenghen.Nu stiu cum sa te fac a intalege ca Voua va este necesar sa puteti fugi lesne cand voi pune mana pe un par din gard si voi veni sa va intreb ce ati facut din tara asta timp de 30 de ani ca salariile vi leam platit contributriile la stat asisderea cu facturile sunt la zi ,dar mai sarac ca anul trecut ,ca anul asta si ca de cand sunt .....nu am fost niciodata.

17 ianuarie 2019 11:46

Mrs. Doubtfire Da'e nu mai scapam de ea?!

17 ianuarie 2019 9:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.