Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă a susținut marți un discurs în plenul Parlamentului European în care a prezentat prioritățile președinției României în fruntea Consiliului Uniunii Europene.

„Europa a știut întotdeauna să depășească obstacolele. Astăzi ne aflăm din nou într-un moment complex, dar orice situație de acest gen poate fi transformată într-o oportunitate. În viziunea mea, exercitarea președinției nu este doar o datorie formală. Cred că este important să arătăm cetățenilor UE că instituțiile lucrează pentru ei și că produc rezultate care le îmbunătățesc perspectivele de viitor”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Premierul român a profitat de ocazie și pentru a critica „inechitatea” din cadrul comunității europene, afirmând că aceasta este vizibilă prin faptul că România este ținută în afara spațiului Schengen.

Integral pe Curierul National