Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mihai Gâdea a prezentat, miercuri, la "Sinteza zilei", dovada că fostul premier Dacian Cioloș a semnat recursul compensatoriu.

"Avem documente și avem semnături olografe. Nimeni nu a prezentat asta public și mă întreb de ce. Nu știa președintele sau tocmai de asta, pentru că știa, dintr-o dată nu mai caută vinovații.

Păi nu, trebuie să-i căutăm pe vinovați, indiferent despre ce vină este, iar aceasta este una dintre marile probleme ale României din ultimii ani de zile", a spus Mihai Gâdea.

Toată lumea a vorbit până acum că Raluca Prună este autorul recursului compensatoriu pentru că a fost ministrul justiției în guvernul tehnocrat. Care este adevărul?

"S-a prezentat opiniei publice de propaganda dvs., domnule președinte, că de fapt ce s-a întâmplat la Mediaș este din cauza recursului compensatoriu. Cu toate că eu am dovada în seara aceasta că nu este. Daca vreți să mergem pe această linie, hai să mergem pe ea.

Înseamnă că domnul Dacian Cioloș este vinovat pentru asta, pentru că în tot proiectul acesta pe care l-a trimis Senatului nu se exceptează cei care sunt condamnați pentru fapte violente. Pentru că în recursul compensatoriu era nevoie de el", a explicat Mihai Gâdea.


Comentarii

ariciul Ba proasta satului?Chiar crezi ca ma intereseaza vinovatul?Ma intereseaza cine e VICTIMA recursului compensatoriu,Ca sa poate fi despagubita de catre stat cu averile si ale infractorilor si ale celor care ia eliberat.

17 ianuarie 2019 12:03

Mai, pastor baptist raspopit! Sleahta PZD-ista au macelarit-o grosolan, s-apoi daca chiar nu le-a convenit puteau sa o blocheze.

17 ianuarie 2019 9:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.