Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PSD a început în forță ziua de miercuri, când a postat pe pagina oficială de Facebook a partidului un mesaj în care o atacă pe Carmen Iohannis și pe procurorul general, Augustin Lazăr.

PSD a postat, miercuri, pe pagina oficială de Facebook, un mesaj în care îl acuză pe Augustin Lazăr că ”tolerează absenţele de la audieri ale soţiei prezidenţiale”.

”Augustin Lazăr e şeful Parchetului care tolerează absenţele de la audieri ale soţiei prezidenţiale. La schimb, Iohannis refuză revocarea lui Lazăr. Şi soţia, şi Lazăr, şi Iohannis se cred deasupra legii şi a Constituţiei”, se arată în mesajul PSD.

Integral pe CapitalComentarii

Cristi PSdracnea nu stie ca oamenii se solidarizeaza cu victimele , asa ca oricat ar atac pe dna Johanis , oamenii nu-i mai cred si considera ca spun numai minciuni.De fapt ,psdracnea este un partid de mincinosi, ne-au mintit la alegeri, ne-au mintit cu programul lor de guvernare prin care promiteau lapte si miere, si de fapt pentru oameni a fost fiere si pentru ei lapte si mire.Si-au marit salariile, pensiile speciaale, indemnizatiile, si-au angajat pe salarii babane nevestele, copii si rudele iar oamenilor le-au dat jumatatea lui cinci.Si noi la vot o sa le dam tot asa.

17 ianuarie 2019 17:43

Puscariasul Dragnea sa ma cac in gura lor de penali si hoti de Psd,,sa vb de infractorul Dragnea ca a furat bani de la UE 20 mil de euro asta sa intereseze pe Draghici ca el a scris articolul,,,si lui postacu de mai jos @v... sa il fut in gura si pe ma-sa care la cacat,,,

17 ianuarie 2019 11:12

v Asta stiam de mult timp, dar intrebarea este ce face guvernarea? Poate se tem de penalizarea lui Ghiolbanis, ca vor creste numarul lui de sustinatori Ghiolbanisti. Ghiolbanis vazind ca i se permite orice, incalca Constitutia, Legile si tot ce vrea. Se pare ca avem o segregare extraordinara in rindul poporului, creata de Ghiolbanis si acolitii lui.

17 ianuarie 2019 0:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.