Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul premier Dacian Cioloș a scris miercuri pe Facebook că ”Executivul Grindeanu a adoptat pe repede înainte proiectul de lege a recursului compensatoriu pe care acum nu și-l asumă”, iar ”Legea a fost inițiată la propunerea lui Florin Iordache în aceeași zi în care a fost aprobată și celebra OUG 13”, subliniind că Guvernul său ”propunea o cu totul altă formă”.

”Stenograma ședinței de Guvern din 31 ianuarie 2017 arată că Executivul Grindeanu a adoptat pe repede înainte proiectul de lege a recursului compensatoriu pe care acum nu și-l asumă. Legea a fost inițiată la propunerea lui Florin Iordache în aceeași zi în care a fost aprobată și celebra OUG 13. Guvernul a trimis-o în Parlamentul în care PSD are majoritate.
PSD a adoptat apoi Legea recursului compensatoriu cu introducerea unor măsuri care au permis eliberarea a mii de condamnați înainte de termen. Comisia juridică a Parlamentului care a adoptat Legea recursului compensatoriu a fost condusă de acelasi Florin Iordache, inițiatorul legii în Guvern”, arată postarea lui Dacian Cioloș de pe pagina sa de Facebook.

Integral pe HotnewsComentarii

Toata clasa politica e ZERO Nu isi asuma niciunul nicio repsonsabilitate, pentru nimic. Da' ce mai conteaza. Macar sa vina cu o solutie buna in ceasul al 12-lea. Ipocrita si UE, sanctioneaza Romania pentru conditiile de viata ale condamnatilor din inchisori. Dar pentru conditiile de viata ale romanilor liberi cine raspunde?! Acolo ar trebui UE sa puna presiune pe guvernanti, sa imbunatateasca viata romanilor, ca sa ramana romanii acasa.

17 ianuarie 2019 10:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.