Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ianis Zicu, fost jucător al Dinamo, Rapid sau Poli Timișoara, va debuta în meseria de antrenor pe banca unei echipe de juniori a clubului FC Voluntari.

Oficialii formației FC Voluntari au anunțat, astăzi, că au ajuns la un acord cu Ianis Zicu, fost fotbalist, care va prelua grupa de juniori 2000 - 2001 a grupării ilfovene. Fostul fotbalist va lucra sub coordonarea managerului general Ioan Andone. Zicu a trecut în cariera de jucător pe la Farul Constanța, Dinamo, Inter Milano, Parma, Poli Timișoara, ȚSKA Sofia, Pohang Steelers, Petrolul și ASA Târgu Mureș.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Ioan Ursachi Îi urez mult succes lui Ianis Zicu, în haina de antrenor. Pe lângă ochiul fotbalistului de talent care l-a consacrat, cred că este conștient că antrenoratul este o altă meserie. Motivarea jucătorilor, construcția echipei (selecția,... fiecărui jucător să-i pese de toți ceilalți...), educația pentru un comportament adecvat pe teren și în afara lui etc, presupun cunoștințe și practici de psihologie și psihosociologie, mai cu seamă în lucrul cu juniorii. Gândește-te D-le Ianis Zicu, ce satisfacție vei avea peste ani, când unul sau doi fotbaliști de mare valoare, vor pomeni numele primului lor antrenor!!

16 ianuarie 2019 19:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.