Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O familie britanică este amenințată cu expulzarea din Noua Zeelandă din cauza unui comportament considerat deplorabil și care a jignit locuitorii în general, relatează AFP.

Familia de zece membri s-a făcut remarcată pentru o serie de incidente care au avut loc în Auckland și Hamilton. Ei sunt acuzați că și-au aruncați deșeurile peste tot, de agresiune, dar și de faptul că ar fi mâncat fără să plătească și de comportament amenințător.

Primarul din Auckland, Phil Goff, a cerut poliției să acționeze. ”Aceste persoane sunt mizerabile. Sunt niște lipitori”, a spus el la un post de radio local.

”Dacă spui o dată ”am găsit un fir de păr în farfurie, te credem, dar ei spun la fiecare masă, găsind astfel un mod de a nu plăti. Este un comportament de infractori. Sunt mai răi decât niște porci și vreau să îi văd afară”, a mai spus primarul.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.