Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministerul Finanțelor Publice va prelua administrarea marilor contribuabili precum și direcțiile regionale de administrare fiscală de la ANAF, conform unul proiect de Ordonanță de Guvern, dezvăluit de fostul șef al Fiscului, Gelu Diaconu.

„După ce au preluat activitatea de informatizare de la ANAF și nu au făcut decât să distrugă proiectul cu Banca Mondială, de această dată prevăzuseră să preia și activitatea de soluționare a contestațiilor. Dar, astăzi, sunt atenționat că au introdus pe șest un articol la finalul ordonanței prin care MFP va prelua administrarea marilor contribuabili, precum și direcțiile regionale de administrare fiscală. Pesemene că ANAF va rămâne cu administrațiile județene!!!” spune Diaconu.

Articolul 46 din respectivul proiect stipulează, la alineatul 1, că „în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe, Ministerul Finanțelor Publice supune spre aprobare Guvernului hotărârea de modificare a actelor normative de organizare și funcționare ale Ministerului Finanțelor Publice și Agenției Naţionale de Administrare Fiscală”.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.