Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O petiție online pentru modificarea legii recursului compensatoriu, care a dus la eliberarea din pușcării înainte de termen a peste 11.000 de deținuți, a fost lansată de deputatul PNL Florin Roman. El a inițiat un proiect de lege prin care cei care comit infracțiuni cu violență, omor, tentativă de omor, tâlhărie sau viol să nu mai beneficieze de prevederile Legii 169/2017 privind regimul compensatoriu.

"În câteva ore, aproape 1.000 de oameni au semnat pentru ca tâlharii, criminalii, violatorii sa nu se mai poată libera timpuriu în baza regimului compensatoriu", anunță Florin Roman.

Petiția a fost inițiată pentru susținerea unui proiect de lege prin care cei care comit infracțiuni cu violență, omor, tentativă de omor, tâlhărie sau viol să nu mai beneficieze de prevederile Legii 169/2017, privind regimul compensatoriu.

Integral pe HotnewsComentarii

pedelistul ...liberal Florinele, baih...piticutule, pai aia-s cam ...toti cei care-s bagati la mititica ! Hotii is ....minoritari, ca-s "dusi" prin cele strainataturi ! Iar ai zbarcit-o ? Ca ...chestia aia cu radarele ?

17 ianuarie 2019 11:48

ariciul Intrucat sunteti salbateci si inumani,dupa ce ati fost privati de libertate,sa stati in puscarii pana va voi scoate eu bai nenorocitilor fara minte,dar nu in conditii umane si sa munciti de zece ori mai mult decat unul in libertate pentru blidul de arpacas si zeama lunga din castron.Viteji de trei parale,care cautati victime slabe,mai mici ca voi mai slabe mai neputincioase.Ca impotriva jigodiilor care isi bat joc de o tara intreaga nu stiti sa va uniti sa va canalizati ura si frustrarile asupra cui merita.Nu voi va futeti in cur neamurile si p[e cei truditi asemeni celor din familiile voastre.Boilor.

17 ianuarie 2019 11:39

Decizia CCR vine după ce Vâlcov a adus de-acasă protocolul şi după ce Iordache a făcut sesizarea, lăsând impresia că politicul e deasupra justiţiei. Iohannis nu se poate opune acestui atac continuu. Dacă oamenii vor ieşi în stradă, în legătură cu aceste manevre murdare care vor continua, vor fi întâmpinaţi cu brutalitate mai mare de jandarmii iubitori de Eminescu. Doamna Dăncilă a şi pregătit terenul la Strasbourg, spunând că dacă în Franţa se poate la noi de ce să nu se poată (n.r. – în Franţa, jandarmii au acţionat invers decât în Piaţa Victoriei, apărând populaţia paşnică şi arestându-i imediat pe violenţi). Iar dacă Dragnea va obţine controlul SRI, va putea să-i urmărească şi sa-i reţină din vreme pe cei care sunt împotriva partidului său. Atenţie, aceste operaţiuni nu vor fi oprite de preluarea preşedintiei UE de către România. Această bandă nu va ţine seama de nimic. Asa arată situaţia de stare de asediu, azi.”, a declarat CTP

16 ianuarie 2019 23:34

Dumnezeule, ce mană cerească a putut fi crima asta pentru propaganda securistă, lăbărală și #rezista într-un cuvânt, ghiolbanistă. Nenorocirea este că legea recursului compensatoiu a fost o emanație a guvernului Iohannis-Cioloș-Prună, zis și „guvernul meu”, a fost adoptată în Parlament și cu voturile (și discursurile) entuziaste ale PNL și USR și a fost ratificată de pixul lui Iohannis! Acuma aruncă pisica moartă în grădina PSD-ului. Ei nici căcat n-au mâncat, nici gura nu le miroase. Ba mai și cotcodăcesc că să-l parfumeze!

16 ianuarie 2019 18:06

Dumnezeule, ce mană cerească a putut fi crima asta pentru propaganda securistă, lăbăral și #rezistac într-un cuvânt, ghiolbanistă. Nenorocirea este că legea recursului compensatoiu a fost o emanație a guvernului Iohannis-Cioloș-Prună, zis și „guvernul meu”, a fost adoptată în Parlament și cu voturile (și discursurile) entuziaste ale PNL și USR și a fost ratificată de pixul lui Iohannis! Acuma aruncă pisica moartă în grădina PSD-ului. Ei nici căcat n-au mâncat, nici gura nu le miroase. Ba mai și cotcodăcesc că să-l parfumeze!

16 ianuarie 2019 18:05

COMUNISTU ' Dar pe Alinuta ati intrebat-o ? poate mergeti si al USR si-l intrebati si pe Vlad Alexandreascu....ha....ce ziceti, ca sa nu va mai contraziceti singuri.....

16 ianuarie 2019 14:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.