Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Judecătorul Cristian Danileţ spune, într-un interviu pentru „Adevărul“, că cei 11.000 de deţinuţi eliberaţi ca efect al legii recursului compensatoriu pun o presiune prea mare pe sistemul judiciar şi s-a ajuns la situaţia în care România nu mai poate garanta siguranţa cetăţenilor. El adaugă că, din punctul lui de vedere, ar trebui să se renunţe la orice formă a recursului compensatoriu.

„O stupizenie” – aşa a caracterizat judecătorul penalist Cristian Danileţ, de la Tribunalul Cluj, afirmaţiile conform cărora Marius Rusu - albaiulianul condamnat pentru omor şi eliberat cu 400 de zile mai repede datorită recursului compensatoriu - ar fi ucis, chiar dacă nu ar fi ieşit mai repede din penitenciar pe baza legii controversate.

Integral pe AdevărulComentarii

FELICIA Caricatura Danilet, fixat in Justitie de Macovei Monica - procuroarea bolsevica, aia care si-a tras vila nationalizata de la boieri, si spurca Romania, pe banii romanilor, in UE, alcoolista si senila. Ce pretentii sa aveti de la Danilet, protejatul - de aceeasi teapa cu procuroarea comunista Macovei ?

17 ianuarie 2019 9:21

v Credeam ca rusinea sistemului judecatoresc, Danilet a fost dat afara din sistem, dar vad ca apare spunind timpenii Cind te gindesti ca acest Danilet, da hotariri judecatoresti, te intrebi cite sint bune. Cred ca trebuie sa te rogi inainte sa nufie in complet unul Danilet, sau asemanator.

17 ianuarie 2019 0:20

Danileț? Cum poți să ceri unui cur să gândească?! Pur și simplu, nu are cu ce! Crede că asta a fost prima crimă de la facerea lumii! Chiar înainte de Cain și Abel. Păi, mă cur pictat, ajuns, dracul știe cum, judecător, omul de Neanderthal a cam dispărut din cauza lui Homo Sapiens, care era cam canibal. Trecuse de la faza de culegător de banane la aceea de vânător a orice.Ia coboară tu în timp și fă ordine, ce dracu! Ori ăla ciuruitul era vreun #rezistac de-al tău, care s-a nimerit să nu aibă boxul din dotare la el? Ori îl avea, că nu se ducea el în club cu mâinile goale, dar a dat de unul mai al dracului decât el și nu avea aproape 80 de ani, ca moșul ăla din Piața Victoriei, ci un bagabont încă tânăr, nenorocitul, și încă unul bine școlit la Mititica”! Înțelegi cum devine treaba, bă judecător pulifrici?

16 ianuarie 2019 17:53

COMUNISTU ' Idiotul asta, isi incalca mereu atributiile.... a refuzat sa plece atunci cand cei care l-au propulsat intr-o functie importanta, au constatat ca nu mai este competent, a afirmat ca ei...magistratii.... nu trebuie sa ceara aprobare pentru organizarea de proteste si acum se mai cred si legiuitor... uita ca el trebuie sa plice legea , nu sa o comenteze?!.. ce cauta neica nimeni asta in corpul magistratilor????!!!!!

16 ianuarie 2019 15:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.