Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru, a reacționat într-o postare personală pe Facebook după valul de comentarii, unele amuzante, altele usturătoare, la clipul publicat de Jandarmeria Română cu ocazia zilei de naștere a poretului Mihai Eminescu.


„După ce am văzut și citit întreaga sarabandă de ironii la adresa unei postări făcute pe pagina de socializare a institutuției în care lucrez (și acum vă rog să-mi scuzați postarea subiectivă), m-am gândit astăzi (marți, n.red.) la Patul lui Procoust. Știu deja sau intuiesc, o să spuneți că sunt jandarm, eventual analfabet și că n-are rost să fac pe deșteptul, din moment ce pumnii mei minte n-are! Este acel pat îngust în care, dacă ai neșansa să nimerești, și mai grav, să nu încapi în el, se taie din tine fără milă, ca să respecți tiparul”, a scris Marius Militaru, pe pagina lui de Facebook.

Integral pe Digi24Comentarii

COMUNISTU' Te bag in pizda matii, fara atacuri la persoana, Comenteaza pe articol, nu pe commenturi!

17 ianuarie 2019 9:25

COMUNISTU ' @Nu va mai victimizati!- ma desteptule.... tu ai fi putut sa-i alegi?!... s-a facut apel la cei de buna credinta , dar se pare ca nu prea erau oameni de acest gen acolo...iti doresc ca, intr-o intamplare cat de imediata, chiar azi, daca se poate. sa ai nevoie de ajutorul jandarmilor( caz de bataie, dezastru natural, opresiune..etc) si , jandarmii sa aleaga intai "neghina " si dupa aia sa te apere pe tine. Spre stiinta, nu-mi plac politistii si nici jandarmii, dar le iua apararea cand niste derbedei, asa cu esti tu, incerca sa arunce cu noroi asupra lor.. asa cum am spus , sa dea cel de sus sa ai nevoie de ei si , ei, sa-si dea seama ca esti unul care-i defaimeaza si sa te vad atunci, cat ajutor primesti...asa sa te ajute Dumnezeu.

16 ianuarie 2019 15:16

Nu va mai victimizati! Ca doar la voi a fost pulanul. In 10 august nu ati stiut sa alegeti neghina (galeriile de fotbal) de grau si ati dat cu gaze si pulane in tot romanul. Cu o astfel de imagine nu va mai spala decat o isprava identica si de sens contrar, intr-o situatie viitoare similara.

16 ianuarie 2019 13:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.