Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Poliţia Rutieră Baia Mare a restricţionat temporar, miercuri, traficul rutier pe DN 18, în Pasul Gutâi (900 metri altitudine) pentru autovehiculele cu o greutate mai mare de 7,5 tone, pentru efectuarea lucrărilor de deszăpezire, a informat purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureş, Dan Bucă.

"Este restricţionat traficul rutier în Pasul Gutâi, pentru autovehiculele cu o greutate mai mare de 7,5 tone, (...) pentru efectuarea lucrărilor de deszăpezire. Ninge pe toate sectoarele de drumuri naţionale. Stratul de zăpadă frământată este depus pe toate sectoarele şi măsoară până la 1 cm. Pe DN 18, în Pasul Gutâi, stratul de zăpadă frământată depus măsoară pe unele porţiuni şi până la 4 centimetri", a declarat Dan Bucă.

Potrivit acestuia, pe DN 18, la accesul în Pasul Gutâi, funcţionează filtre ale poliţiei rutiere la intrarea în localităţile Mara şi Baia Sprie. Acestea verifică dacă şoferii s-au echipat adecvat pentru timp de iarnă cu anvelope şi lanţuri. TIR-urile care sunt în Pasul Gutâi sunt lăsate să treacă pentru a nu bloca circulaţia şi a începe lucrările de deszăpezire. Vizibilitatea este redusă de ceaţă, sub 100 de metri, pe DN 18, şi în Pasul Prislop.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.