Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

”Trebuie să spun foarte clar și răspicat: siguranța cetățenilor români nu este negociabilă. Trebuie să tragem concluzii și să venim cu măsuri care permit omului să stea liniștit și să nu se teamă că un delincvent vine peste el acasă. (...) Se caută un vinovat pentru această lege. Vă spun clar- nu aceasta este soluția, căutarea vinovățiilor în alte guverne sau majorități. Solicit guvernului să facă într-un timp scurt o analiză profundă și să vină cu soluții. Aceste soluții trebuie să vină de la guvern, de la Ministerul Justiției, se poate intra în procedură în Parlament”, a spus șeful statului.


Comentarii

v Bai Ghiolbanis, stim ca vorbesti rar si atuncia citind, dar exprimarea ta denota ori ca minti ori ca nu-ti aduci aminte de ce ai semnat. Ar trebuii sa contribui la solutii concrete nu la generalizari, dupa ce ai fost parte la porcariile astea.

16 ianuarie 2019 23:45

Kuminecăturile Gemene Dacă stăm un pic să ne gândim, fără să intrăm în discuții filozofice și speculații aberante despre cauză și efect, tânărul de fapt a murit deoarece nu a mai putut trăi. Faptul că a fost înjunghiat ecce doar o întâmplare, mulți alții a fost înjunghiați, impunși, penetrați cu variate obiecte tăioase, sule, cuțite etc. și au trăit o veșnicie după incidentul cu pricina, incident care să nu tragem concluzii pripite, nu are neapărat vreo legătură cu ura, emoțiile superioare ale cortexului uman nu ecce chiar așa simpliste ca cele ale unei maimuțe... Astfel, să nu ne grăbim să răstignim omul nevinovat pentru că noi ca societate am lăsat un tânăr să moară și nu am reușit să-l ajutăm când avea nevoie de noi. Adevărat vă spun vouă, trebuie să facem o analiză profundă și să găsim soluții în loc să aruncăm vina...

16 ianuarie 2019 17:04

Ecce Kurrupt Un lucru ecce clar: noi neprihăniții ne bukurăm de rekursul obligatoriu care ne binecuvântează cu libertatea de a intra pe ușa din dos a cetățenilor. Aici legea a fost modificacată corekt, oamenii ecce în siguranță și poate șede cu sfinkterul relaxat deoarece noi dăruim viața veșnică nu moartea.

16 ianuarie 2019 15:54

Mostră de heirupism și de minte îngustă! Măh trump-ițelul Românicii, legea cu pricina a fost inițiată de „gubiernul tău”! E adevărat, a trecut ulterior ca prin brânză prin CSM, prin Parlament și prin pixul tău, fiind votată cu spume și cu ovații nu numai de către PSD, ci și de PNL și USR! Există înregistările din Parlament, nu te obosi să negi! Până la urmă, legea afost și este în continuare necesară datorită condițiilor din pușcării. Că putea fi mai deșteaptă, este o altă Prună. Ne-a fost cerută și de instanșe europene și avem si situația dezastruoasă a condamnărilor de la CEDO. Acum trebuie regândit sistemul de detenție și de reeducare, mai ales prin muncă. Faptul că unii foști deținuți recidivează este un fenomen mondial, nu este un produs marca PSD. Poate se construiește o pușcărie specială pentru recidiviști, unde să aibă fiecare cuțit la purtător și să se „reeduce” ei între ei. Ar fi câteva sute și ar mai rămâne în picioare câteva zeci, dar pentru restul de vreo 20 de mii de „compensați” n-ar mai fi nevoie de „cheltuieli de cazare” din partea statului. Măi trump-ițel, crezi că, dacă învățași sintagma „siguranța cetățeanului” și făcuși solicitare „gubiernului ăstora” să curețe rahatul „gubiernului tău”, rezolvași ceva mai mult decât aruncarea pisicii moarte în curtea lor?! Sau poate, totuși, da! Rahatul nu avea moț și tocmai i-l puseși tu printr-o intervenție televizată, citită în maniera unui școler seminalfabet.

16 ianuarie 2019 14:36

Kuminecaturile Bucilor Gemene, sodomitul de serviciu al PSD O vreau in anus. Acum+

16 ianuarie 2019 13:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.