Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O nouă lege adoptată în decembrie de consiliul municipal din Washington spune ca orașul să funcționeze în întregime cu energie regenerabilă până în 2032. Acestei legi i se va supune și Casa Albă, în ciuda faptului că guvernul lui Doland Trump vede în continuarea cărbunele ca o sursă de energie viabilă.

În luna decembrie, consiliul local municipal al Washington a votat în unanimitate adoptarea legislației care prevede ca orașul să treacă, până în 2032, nu 50% la energie regenerabilă, așa cum e legislația în prezent, ci 100%.

Asta înseamnă că, în următorii 14 ani, toate aparatele electrice vor trebui alimentate din surse de energie cu zero emisii, cum sunt energia solară și cea eoliană. Prin urmare, toate afacerile, instituțiile publice, muzeele, reședințele, clădirile guvernului federal etc. vor fi alimentate din surse fără combustibili fosili. În această listă intră și Casa Albă, chiar dacă administrația Trump încă susține industriile petrolului și gazului natural și respinge orice politică majoră care vizează reducerea emisiilor.

Integral pe Green ReportComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Washingtonul va funcționa în totalitate cu energie regenerabilă dar nu pînă-n 2032, ci peste mai mulți ani.

16 ianuarie 2019 21:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.