Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Membrii Camerei Comunelor pregătesc o moţiune prin care să amâne procesul de ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană, dar premierul Scoţiei şi alţi lideri politici cer un nou referendum. Până atunci, premierul Theresa May trebuie să facă faţă astăzi unei moţiuni de cenzură depuse de opoziţie.

Acordul privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea europeană negociat de guvernul May cu UE a eşuat în Parlamentul de la Londra, sporind haosul politic cu doar zece săptămâni înainte de ieşirea programată a Regatului Unit din comunitatea europeană. A fost cea „ mai usturătoare înfrângere suferită vreodată de govern, la o diferenţă de 230 de voturi”. Parlamentarii britanici pregătesc o moţiune pentru a amâna procesul legat de Articolul 50 al Tratatului de la Lisabona privind ieşirea din Uniunea Europeană, le-au transmis unii miniştri oamenilor de afaceri într-o conferinţă telefonică, potrivit unei surse care a participat la discuţie, relatează Reuters. Acordul premierului Theresa May privind Brexit-ul a fost respins marţi seară cu o largă majoritate în Camera Comunelor, iar într-o conferinţă la telefon cu liderii mediului de afaceri unii miniştri de top au menţionat ideea că data de 29 martie programată pentru Brexit ar putea fi amânată. Ministrul finanţelor, Philip Hammond, ministrul pentru mediul de afaceri, Greg Clark, şi ministrul pentru Brexit, Stephen Barclay, au spus că parlamentarii "pregătesc o moţiune pentru a amâna Articolul 50", a declarat un director de companie care a participat la discuţie şi care a dorit să rămână sub protecţia anonimatului.

Integral pe AdevărulComentarii

COMUNISTU ' Astia " vrea " si cu morcovu'n dos si cu sufletu' la gura....curat murdar Nene Iancule...As pleca , dar n-as mai vrea, as mai sta dar nu prea....jagardele din Albion....

16 ianuarie 2019 14:24

Jhon S-au dus vremurile cand in regatul Angliei nu apunea niciodata soarele dupa cum le placea se se laude. Au jefuit sute de ani coloniile !

16 ianuarie 2019 10:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.