Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Angela Gheorghiu (53 de ani) a vorbit într-un interviu despre biografia pe care a lansat-o anul trecut, „A life for Art“, în care a consemnat amintiri legate de perioada anilor ‘70-‘80 şi de modul în care erau trataţi artiştii români pe vremea regimului comunist.

Cunoscuta soprană a vorbit, într-un interviu pentru revistabiz.ro, despre volumul biografic lansat în 2018. Astfel, artista povesteşte cum „multe dintre personajele sumbre ale acelei perioade dictează încă în anumite domenii artistice“ şi e de părere că artiştilor români valoroşi le este mult mai greu acum să performeze în România. „Sunt toate lucruri reale, des­pre care e adevărat că vorbim tot mai puţin şi nu e drept că facem asta. Nu trebuie să le uităm, pentru a nu repeta greşelile trecutului. În volum am inclus doar câteva dintre amintiri, dar poveştile de atunci sunt mult mai multe şi mult mai dezolante.

Integral pe AdevărulComentarii

Mda. Ceaușescu a renovat Cotrocenii, iar lui Iohannis nu i-a mai rămas decât să ... cumpere instalație de încălzire a burlanelor, ca să nu-i găurească cumva tărtăcuța vreun țurțur! Aud că, dacă românii nu-l realeg, își ia instalația și o reinstalează la casa din Sibiu, pentru a putea dubla chiria lui Raiffeisen Bank. Nu s-a confesat însă ce va face cu dormitorul de 1 km. pătrat de la Lac 3. In ce o privește pe tovarășa Angelika Gheorghiu, o sfătuiesc să nu moară până nu trece pe la Ghencea și să pupe crucea lui Ceaușescu. Căt era nea Nicu de cioban, a avut, totuși, grijă de cultură și de moștenirea culturală, de învățământ, de sănătate. Fără diplomația lui Dej și căpoșenia lui Ceaușescu, tovarășa Angelika nici nu mai știa cum o cheamă sau, în cel mai bun caz, cânta în limba rusă! Și-așa, gazdele sale din Românica ecce #rezistacii și ziarul antiromânesc Adevărul, care, asemeni personajului lui Moliere care nu știa că vorbește în proză, nu știu că ecce neomarxiști, adică în loc să cânte „Internaționala”, pentru a chema „la lupta cea mare”, respectiv „revoluția boșevică mondială”, îndeamnă la globalizarea masonică mondială. Același drac cu altă pălărie.

16 ianuarie 2019 14:00

Ion Intrebarea este ce functioneaza normal si ce mai performeaza in Romania?

16 ianuarie 2019 10:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.