Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Angela Gheorghiu (53 de ani) a vorbit într-un interviu despre biografia pe care a lansat-o anul trecut, „A life for Art“, în care a consemnat amintiri legate de perioada anilor ‘70-‘80 şi de modul în care erau trataţi artiştii români pe vremea regimului comunist.

Cunoscuta soprană a vorbit, într-un interviu pentru revistabiz.ro, despre volumul biografic lansat în 2018. Astfel, artista povesteşte cum „multe dintre personajele sumbre ale acelei perioade dictează încă în anumite domenii artistice“ şi e de părere că artiştilor români valoroşi le este mult mai greu acum să performeze în România. „Sunt toate lucruri reale, des­pre care e adevărat că vorbim tot mai puţin şi nu e drept că facem asta. Nu trebuie să le uităm, pentru a nu repeta greşelile trecutului. În volum am inclus doar câteva dintre amintiri, dar poveştile de atunci sunt mult mai multe şi mult mai dezolante.

Integral pe Adevărul