Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicecampioana României continuă campania de transferuri din această iarnă şi, potrivit declaraţiilor finanţatorului Gigi Becali, îl va aduce sub comanda lui Mihai Teja pe Adrian Stoian. Fotbalistul de 28 de ani care şi-a început cariera la Şcoala de Fotbal Gică Popescu, dar care a jucat ca senior doar la cluburi din primele ligi ale Italiei, va fi adus de la Crotone şi va face joncţiunea cu lotul FCSB în Spania, la Marbella, acolo unde vicecampioana este în cantonament.

Stoian este al doilea nume important al campaniei de transferuri, după Florentin Matei, însă venirile de până în acest moment sunt departe de a fi rezolvat problemele reale ale echipei, probleme care l-au pus pe Nicolae Dică în dificultate de cele mai multe ori în acest sezon. Adrian Stoian este un fotbalist care a dat randament ca mijlocaş ofensiv, de bandă sau central, iar Florentin Matei joacă tot în linia de mijlocaşi ofensivi din spatele vârfului. În tot acest context, FCSB se apropie de momentul reluării campionatului cu aceleaşi probleme din ultima parte a lui 2018.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.