Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Camera Comunelor a respins, marţi seară, proiectul de Acord Brexit negociat de Guvernul Theresa May cu liderii Uniunii Europene, amplicând criza politică.

Integral pe MediafaxComentarii

v Cred ca Brexit, a inceput ca ceva negindit si ca o lupta politica intre partide. Cumva tot mai multi isi dau seama de dezavantajele iesirii Marii Britanii din UE. UE a fost creata pt a fi o Europa mai puternica in lupta intre "colosii" lumii, de atunci SUA si Rusia. Acuma situatia s-a complicat aparind si China ca o putere mondiala si in curind India. Sint curios cum se va termina cu acest Brexit.

16 ianuarie 2019 0:18

Ilan Laufer, romanul Mai jos a scris un gaozar scelerat. Se mai semneaza paulus, Ecce Kurrupt, Kiminecaturie Bucilor Gemene, etc.

15 ianuarie 2019 22:53

Ronald Lauder Iata asadar, stimati cititori ai lu' Iuda-Press, la ce pericole te supune obiceiul (nefast) de a suge EURO-poolla - schiar daca stearpa din poaza a încercat s-o suga mai din profil si cu buzele strânse ... Cu respect, RL

15 ianuarie 2019 22:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.