Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

CSM Bucureşti a câştigat cu 28-22 partida din deplasare cu SCM Craiova, din cadrul etapei a 12-a a Ligii Naţionale de handbal feminin. În urma acestui rezultat, diferenţa la vârf dintre SCM Rm. Vâlcea şi CSM Bucureşti este de trei puncte.

CSM Bucureşti a scăpat ca prin urechile acului de o înfrângere în primul meci al anului, 27-26 cu Gloria Buzău, astfel că lumea handbalului feminin a aşteptat să vadă reacţia campioanei la Craiova, pe un teren unde a pierdut sezonul trecut. Şi mai ales pentru că Vâlcea luase un avans de şase puncte în clasament înaintea acestui meci. Reacţia „tigroaicelor” a fost promptă, dar au profitat şi de probleme din tabăra gazdelor. CSM Bucureştiu nu le are la dispoziţie pe Cristina Neagu şi Amanda Kurtovic, dar problemele sunt şi mai mari la SCM, fără Cristina Zamfir şi Ana Maria Ţicu.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.