Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Aproximativ 800 de locuri de muncă vor fi create după deschiderea unei fabrici de sisteme de siguranţă auto, construită, de marţi, în oraşul Rovinari, judeţul Gorj, investiţia fiind de aproximativ 20 de milioane de euro, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul oraşului Rovinari, Robert Filip, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că lucrările la fabrica de sisteme de siguranţă auto au început marţi.

„Am fost prezent la demararea investiţiei de 20 de milioane de euro care se realizează la Rovinari. Este vorba de o fabrică de sisteme de siguranţă auto, care va funcţiona într-o hală de producţie de peste 8.000 de metri pătraţi.(...)”, a spus primarul Filip.

Integral pe MediafaxComentarii

John Carbunele de de calitate foarte proasta, nu merita exploatat. Nu e bine sa-ti dai cu parerea daca nu esti informat.

16 ianuarie 2019 11:26

George Aduceti domnule primar bani europeni si pentru minele de carbune din zona... E pacat de resurse... Importam carbune din Ucraina, Ungaria, Polonia... Ne facem de ras!!!

15 ianuarie 2019 22:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.