Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Banca Naţională a României (BNR) este de părere că măsurile fiscale şi bugetare pe care le-a introdus Guvernul la începutul anului ar putea duce la scumpiri peste aşteptări ale unor produse alimentare, servicii şi utilităţi şi că „taxa pe lăcomie” este o măsură care afectează capacitatea băncii centrale de a ţine inflaţia sub control.

În minuta şedinţei de politică monetară, membrii Consiliului BNR vorbesc despre „ipoteza măririi peste aşteptări a preţurilor unor produse alimentare sau a preţurilor unor servicii şi utilităţi, inclusiv ca efect al măsurilor fiscale şi bugetare intrate în vigoare la începutul acestui an, contextul rămânând prin urmare relevant din perspectiva implicaţiilor asupra anticipaţiilor inflaţioniste pe termen mediu”.

Integral pe AdevărulComentarii

victor Domnule Isarescu dar faptul ca aceste banci nu dau nici un ban statului roman nu influienteaza nimic.?

16 ianuarie 2019 9:13

Întâi cu roborul, acum umblă la cursul valutar pentru a ajuta bancile străine ... să stoarcă la fel de eficient bani din Românica. Este clar ale cui interese le apără domhul mason 33!

16 ianuarie 2019 0:12

Titel Toate Agentiile si autoritatile care ar trebui sa reglementeze preturile -DEMISIA....... MAncati degeaba banii de la Bugetul Poporului... Lipitori comuniste, haimanale politice si morale, amante si copii-nepoti de fosti mandatari PCR si SECU' , de parlamentari si guvernanti!!!! AFARA!!!

15 ianuarie 2019 22:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.