Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan consideră că prin sancţionarea postului Realitatea TV, CNA a devenit "un executant politic, un complice la violenţele din Piaţa Victoriei", instituţia fiind folosită de majoritatea PSD-ALDE.

"Rând pe rând, instituţiile statului sunt folosite de majoritatea PSD-ALDE pentru reprimarea libertăţilor individuale, intimidare şi control. CNA a suspendat temporar emisia postului Realitatea TV într-un gest clar şi brutal de a limita exprimarea vocilor care nu sunt pe aceeaşi linie cu a celor care astăzi au acaparat România. Conform Legii de funcţionare, CNA trebuie să fie garantul interesului public în domeniul comunicării audiovizuale şi să vegheze la respectarea exprimării pluraliste de idei. Până la sancţiunea cu suspendarea emisiei, instituţia numită CNA avea la dispoziţie multe alte etape pentru a sancţiona un 'aşa-zis' derapaj iar lucrul acesta trebuia urmărit în tot spaţiul audiovizual şi folosită aceeaşi unitate de măsură", a scris Turcan marţi pe Facebook.

Integral pe Agerpres