Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan consideră că prin sancţionarea postului Realitatea TV, CNA a devenit "un executant politic, un complice la violenţele din Piaţa Victoriei", instituţia fiind folosită de majoritatea PSD-ALDE.

"Rând pe rând, instituţiile statului sunt folosite de majoritatea PSD-ALDE pentru reprimarea libertăţilor individuale, intimidare şi control. CNA a suspendat temporar emisia postului Realitatea TV într-un gest clar şi brutal de a limita exprimarea vocilor care nu sunt pe aceeaşi linie cu a celor care astăzi au acaparat România. Conform Legii de funcţionare, CNA trebuie să fie garantul interesului public în domeniul comunicării audiovizuale şi să vegheze la respectarea exprimării pluraliste de idei. Până la sancţiunea cu suspendarea emisiei, instituţia numită CNA avea la dispoziţie multe alte etape pentru a sancţiona un 'aşa-zis' derapaj iar lucrul acesta trebuia urmărit în tot spaţiul audiovizual şi folosită aceeaşi unitate de măsură", a scris Turcan marţi pe Facebook.

Integral pe AgerpresComentarii

COMUNISTU ' nu fac erata, imi place cum a iesit mesajul, chiar si dactilografiat aiurea... asta arata "pretuirea " pentu raluca...

16 ianuarie 2019 14:38

COMUNISTU ' Fa netrebnico, asa te-au invatat aia la facuktate ;la Moscova?!.... conserva KGB -ista , cand ai de gand sa nu mai otravesti aerul din Romanica si sa mazgalesti stical televiziunilor?!.... Cu nespus a placere ..... SICTIR PROASTO....iti mai aminytesti cum cerseai atentie in Iasi?! si nu te baga nimeni in seama, decat ala platit de voi sa va scoata in evidenta pe tine si pe neanderatlu' ala de orban ( obligatoriu cu litera mica la inceput, precum si pretuirea pe care o ma pentru el si tine)

16 ianuarie 2019 14:35

Doamna oaie căpiată uită cine a forțat intrarea spre guvern. Că atunci și acolo au început violențele. Plus insulte, sâcâieli și provocări. Mai rămânea ca jandarmii să-și dea pantaloni jos și să invite amatorii de pidosnicii, cu miile, din piață să le-o tragă la găoz! Nu-i așa, Țurcano? Dacă aveai scula trebuincioasă, te băgai și tu? Sau tu te oferii voluntar doar pentru partea din față? Ai cumva disponibilități nesatisfăcute? Oaie capie ce ești!

16 ianuarie 2019 0:24

Albert Mai uita-te fa proasto si spre Franta... cum i-a mangaiat Macron pe cei cu galben..... cu tunuri de apa, pulane si lacrimogene...400 raniti, sute de arestati pentru violente impotriva Statului, cativa morti etc... Chiar Democratia inseamna ca fiecare sa se cace in capul Statului cand vrea, doar daca-si pune # in fata unui cuvant?????

15 ianuarie 2019 22:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.