Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un bărbat a fost împuşcat în zona toracelui, de poliţişti, fără a i se pune viaţa în pericol, acesta fiind prins în timp ce fura combustibil dintr-o cisternă din Constanţa. Încă un adolescent a fost prins, iar două persoane au reuşit să scape, fiind date în urmărire.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, agenţii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Constanţa au observat, luni, în apropierea gării Nazarcea, trei bărbaţi care sustrăgeau combustibil din vagoanele cisternă ale unui tren aflat în mers. Suspecţii au aruncat din tren mai multe bidoane din plastic încărcate cu produs petrolier, după care au sărit. Ei erau aşteptaţi în apropiere de un complice, cu un autoturism, cu care s-au deplasat apoi către localitatea Poarta Albă.

Integral pe MediafaxComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul POLIȚIA 7/12 HRISTOS 7/12; POLIȚIE 7/13 HRISTOS 7, TIȘBITUL 13; P.O.LI.ȚIA. P-Public, O-Ordine, LI-Elia, ȚIA-Tisbita. Ordinea publică a Lui Hristos și Elia Tisbita.

15 ianuarie 2019 21:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.