Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele, premierul, miniștrii, parlamentarii și primarii încasează indemnizații majorate de la 1 ianuarie. Majorările sunt posibile pentru că demnitarii și-au corelat lefurile cu salariul minim pe economie.

Lefurile demnitarilor s-au mărit din această lună cu aproape zece procente, ceea ce în unele cazuri echivalează cu un salariu minim pe economie în plus, pe lângă ce aveau până acum. Aşadar, şefii Parlamentului, premierul şi preşedintele ţării vor câştiga peste 5.000 de euro lunar. Avantajați sunt şi parlamentarii fără funcții, care au câştiguri de trei ori mai mari față de acum doi ani.

Astfel, președintele Klaus Iohannis are un salariu de 24.960 de lei brut, față de 22.800 de lei în luna decembrie a anului trecut.

Integral pe România LiberăComentarii

monarhistu` si..... nu prea Sunt deosebit de ...satisFACKUT...de aceasta marire de salarii ! La...sefi....bun inteles !

16 ianuarie 2019 12:43

Ce treaba au salariile de zeci de mii de lei cu salariul minim pe economie? Fata de salariul minim pe economie trebuie corelate salariile care sunt sub acest minim, nu salariile nesmitite ale unor nemernici care au pervertit revolutia din 1989. Romania terbuie resetata printr-o alta revolutie. Avem nevoie de o clasa politica controlata 100% nu doar prin vot ci si printr-o legislatie necrutatoare fata de comportamentul clasei politice.

16 ianuarie 2019 9:33

Trica Pai la cat rahat mananca , atunci cand se cearta, doar n-o s-o faca degeaba... De aia se cheama demnitar......... demn de nimic habar...... Niste haimanale imputzite care fac Tara de ras, de la cel mai inalt nivel-pana spre bracinarii ministerelor si agentiilor mamelor lor......

15 ianuarie 2019 22:11

Pute Ce isi mai dau mana excrocii cand au interese comune,voua daca va da 50 de lei fac mare zgomot si braveaza iar ei iau la greu pe soptite si se inteleg perfect,nu mai sunt penali ,excroci sau cocalari. Brava natiune romana !!

15 ianuarie 2019 17:28

Kuminecaturile Bucilor Gemene, sodomitul de serviciu al PSD Futem in cur populatia. Pentru ca putem!

15 ianuarie 2019 16:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.