Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Declaraţia lui Tomac vine în contextul în care vineri MApN anunţa că procedura de achiziţionare a corvetelor multifuncţionale a fost suspendată.

"Prima ispravă de pomină a Guvernului Dăncilă după preluarea de către ţara noastră a preşedinţiei Consiliului UE este suspendarea procedurii de achiziţie a corvetelor pentru Armata Română. De altfel, MApN nu a reuşit să ducă la bun sfârşit nicio achiziţie majoră de tehnică militară în 2018, în ciuda alocării unui procent de 2% din PIB pentru Apărare. O asemenea situaţie demonstrează incapacitatea Guvernului de a-şi îndeplini atribuţiile funcţionale. Guvernul a reuşit astfel să compromită atât procesul de înzestrare a Armatei Române, cât şi angajamentele internaţionale ale ţării noastre. Prin asemenea decizii, Viorica Dăncilă nu pune în pericol doar România, ci şi întreaga Europă", a scris Eugen Tomac, sâmbătă, pe Facebook.

Integral pe AgerpresComentarii

OLIMP Bai, golane de Tolomac, nu ti-e rusine, bai, prostule, sa critici Guvernul PSD, pt ca a suspendat frauda cu corvetele, de miliarde Euro ?! Cine ataca pe mare si pe uscat Romania, bai, prostovane, razboiul este acum unul financiar si economic, de manipulare toxica a prostilor - cum esti tu, Tolomacule, rade si Basescu de tine, dar, te foloseste.

13 ianuarie 2019 7:42

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Nu pune în pericol țara pentru că România NU va mai fi în război cu niciun stat în viitor. Investiția în Armata Română trebuie să fie minimă.

12 ianuarie 2019 23:30

Mare dreptate mai are și Tolomacu! Cum, domne, să-i șuntezi pe holandezi de 1,6 miliarde, când ei, săracii, atâta s-a bătut pentru admiterea Românicăi în spațiul Shegen! Pe urmă, îl facem de caca și pe viitorul locatar al cotrocenilor, care lansase comanda pe când conducea „gubiernul meu”, șuntând, culmea, la enterese tocmal patronii sâi din Hexagon. Dar nu m-aș mira că pârdalnica de comandă să-i fi dictată mot a mot de herr Klaus, care are și el prioritățile sale. Așa că toată altirelia lăbărală, poponară și #rezistacă trage cu toate cu calibrele în Dracne, care trage și el în cine poate și i se supune, dracu știe pe unde, prin Maldive sau Prazilia.

12 ianuarie 2019 18:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.