Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul premier Dacian Cioloş a anunţat sâmbătă dimineaţă că a decis să candideze la alegerile europarlamentare. El a ţinut să precizeze însă că proiectul său este în România, pentru că altfel nu ar fi înfiinţat o formaţiune politică şi că a fi europarlamentar nu înseamnă a-ţi părăsi ţara.

”Candidez la alegerile europarlamentare. A fost o decizie dificilă, pentru că orice discuţie care avea legătură cu acest subiect începea cu îngrijorarea celor din jurul meu: „Îţi dai seama că te vor ataca? Că vor spune că vrei să pleci la Bruxelles?“. Nu o dată am analizat ce avem de făcut atunci când PSD şi „analiştii“ lor în simbrie vor începe să ne atace - pe mine şi pe colegii mei - cu vorbele şi manipulările lor otrăvite. Până în momentul în care mi-am dat seama că greşeam fundamental. Agenda acestor indivizi care au capturat ţara, care vor să decidă cum trăim, cum gândim, cum ne va arăta viitorul, nu este şi nu poate fi agenda noastră”, a scris pe Facebook Dacian Cioloş.

Integral pe MediafaxComentarii

FT Dobitocul Ciolos, incult, studii de agricultura cu nota 6,oo la intrare, la terminare - mucles, membru si adept - impreuna cu tzoapa aia de nevasta-sa, al unei secte periculoase pt societate, uraste pe romani si le face numai rau si ticalosii - vedeti "guvernul meu" de incompetenti si fripturisti. Cine l-ar vota pe starpitura de ciolos, un zero barat ?!

13 ianuarie 2019 7:36

Ecce Kurrupt A fost dificil, m-am scremut mult dar am reușit până la urmă. M-am hotărât să urc pe scena eurovizionară și să cânt la flautul care nu se aude al lui Konchita Wurst. Sper că majoritatea covârșitoare de 8,333 procente a românilor altfel înțelege că doar atâta pot și va aplauda din buci cu patriotism așa cum se cuvine.

13 ianuarie 2019 2:49

Solo Raspuns: Cunoaste lumea, are educatie occidentala, spre deosebire de voi si ai "vostri tineri" care sunteti niste analfabeti. Fiul proastei, intrebat fiind de ce nu a avut cravata la Ateneul Roman, a scris : pentru ca nam. Carte si educatie n-are acest tanar,. Din aceeasi tagma faceti parte si voi lingailor de mai jos. Mai v, ai mai invatat ceva gramatica?

12 ianuarie 2019 18:43

v "Este normal", ca rusinea Ardealului, Ciolosica sa doreasca un post bun, bine platit, deoarece el nu-si da seama de lipsa lui de valoare, dar te intrebi ce vad cei care il aleg, ce este bun la el, dupa ce a demonstrat ca PM ca este "vai mama lui".

12 ianuarie 2019 16:51

Lingaul A fost o decizie "f grea si cu gandul la Romania" ,de ce sa faci la asa salariu, aici nu s-a potrivit.Succesuri!!

12 ianuarie 2019 11:47

victor Ce mai stie sa faca acest individ cu pretentii si tupeu cat cuprinde? Ce a facut pana acum? De unde atatea pretentii?

12 ianuarie 2019 11:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.