Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

orina Crețu a explicat vineri seară la Digi24 că nu a primit nicio ”propunere publică” de a candida pe listele PSD la europarlamentare, subliniind că nu-i place când ”vorbim în particular şi în public spunem că nu am discutat”, iar ”până la urmă Ponta e PSD”. Explicațiile vin după ce aceasta a declarat că își dorește să candideze la europarlamentare, dar singura propunere publică a venit din partea Pro România.

”Îmi doresc să candidez. Da. Sunt în PSD de la 22 de ani, mă deranjează aceste atacuri că pentru un loc pe listă sunt dispusă să sar dintr-o barcă în alta. Am rămas în PSD cu toate aceste atacuri şi jigniri, pentru că ţin la acest partid atât de mult. Nu sunt genul să sar dintr-o barcă în alta.

Integral pe HotnewsComentarii

Observator Oare nu sunt suficienti 12 ani petrecuti la Bruxelles? N-ar fi mai bine sa-si dovedeasca competenta ca ministru la Fonduri Europene si sa demonstreze cum se poate imbunatati absorbtia fondurilor europene pentru proiecte mari si importante pentru tara ? Sau sa-si foloseasca expertiza ca ministru la Transporturi pentru a arata cum se poate accelera modernizarea infrastructurii de transport in Romania? Tara a facut destul pentru ea acum e timpul sa faca ea, din interior, ceva grandios pentru tara. Relaxata, isi poate canaliza toata energia pentru implinirea acestui tel nobil, avand deja asigurata, pentru batranete, o pensie lunara de cateva mii de euro.

13 ianuarie 2019 10:15

Lute Vezi ca când te ia' aia în shooturi de la "Europäische Kommissiion", sa nu pleci si tu cu mâna goala - ia 2-3- saci cu "fonduri" la spinare si adu-i încoa, ca nu strica la usa "omului" (EURO-avortonului)!

12 ianuarie 2019 23:15

George Eu! Ma duc io la CE si sug EURO-poolla ca la carte, dela A la Z, ca si-asa sunt (cam dez-)orientat psiho-sexual la bulan-"gen" elghebete-ORL si merg si la WC-uri "unisex"! Cu respect, G.

12 ianuarie 2019 23:08

Corina Crețu Bine, si gasiti voi o alta bagaboanta, dispusa sa suga EURO-poolla cu maiestria de care am dat io dovada?! N-as prea crede ... Cu respect, CC a CE a UE

12 ianuarie 2019 23:03

Ecce Kurrupt Nici Lăbăralii duși cu pluta nu ecce interesați?! Grav. Poate trece corabia Piraților Kurcubeului și îi aruncă un colac de salvare fomistei. Ăștia, ziua în amiaza mare ca neprihăniții precum bunul samaritean, ajută pe oricine are un sfinkter și ecce poziționat strategic. Steagul lor include toate culorile iar emblema kurului cu două pule încrucișate simbolizează viața veșnică, ofertă pe care să fim sinceri, cine o poate refuza?!

12 ianuarie 2019 17:40

Kuminecăturile Gemene Dacă doamna komisar nu ecce dorită de pizderi, una din opțiuni într-adevăr ecce o mănăstire undeva în munți, ca un fel de Athos sau de fapt muntele de pe insula vecină, Lesbos... Cealaltă evident ecce partidul kuriștilor acoperiți a Marelui Ars cunoscut și ca Minciurianul, Mielul sau Puie Montuitorul.

12 ianuarie 2019 16:57

Lute Nu ai loc in PDSR nu vezi ce idioate si cretini infatuati au ,lasa-i in prostia lor ca vor avea succesuri rasunatoate prin crema telectuala a Teleormanului!!

12 ianuarie 2019 11:55

George Du-te mai fato la ProRomania lui Ponta, nici să nu te uiți în urmă....Nu vezi că în epoca PSD-istă Dragnea doar incompetenții si agramții dar obedienți și slugoi se promovează....de se face experiență pe poporul roman ca proștii și indolenții să ne conducă....

12 ianuarie 2019 10:48

George Du-te mai fato la ProRomania lui Ponta, nici să nu te uiți în urmă....Nu vezi că în epoca PSD-istă Dragnea doar incompetenții si agramții dar obedienți și slugoi se promovează....de se face experiență pe poporul roman ca proștii și indolenții să ne conducă....

12 ianuarie 2019 10:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.