Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, sâmbătă, că ”prima ispravă de pomină” a Guvernului Dăncilă după preluarea de către preşedinţiei Consiliului UE este suspendarea procedurii de achiziţie a corvetelor şi că premierul ”nu pune în pericol doar România, ci şi întreaga Europă”.

”Suspendarea corvetelor şi scufundarea Europei. Prima ispravă de pomină a Guvernului Dăncilă după preluarea de către ţara noastră a preşedinţiei Consiliului UE este suspendarea procedurii de achiziţie a corvetelor pentru Armata Română”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Integral pe MediafaxComentarii

ION Bai, golane de Tolomac, nu ti-e rusine, bai, prostule, sa critici Guvernul PSD, pt ca a suspendat frauda cu corvetele, de miliarde Euro ?! Cine ataca pe mare si pe uscat Romania, bai, prostovane, razboiul este acum unul financiar si economic, de manipulare toxica a prostilor - cum esti tu, Tolomacule, rade si Basescu de tine, dar, te foloseste.

13 ianuarie 2019 7:46

Geo Poate că Dragnea de acolo de unde este cu iubițica blondină a visat că trebuie neapărat să dea Contractul de 4 corvete lui Damen ca Olanda să nu se mai opună intrării noastre in Shengen....Dar după articolele apărute in presa franceza s-ar putea ca Franța să se opună....Unde dai și unde crapă !....Interese mari, bibicule !....Comisioane cat ^roata carului^ ... Și uite încă o răcă intre conducerea civilă PSD-istă a Armatei cu Generalii Marelui Stat Major....Că nu este onorant să le aduci Procuratura Militară-n cap....După ce-l tarăști mediatic pe Generalul Ciucă și-l faci ^nelegal numit^...Jigodii politice PSD-iste ce nu se jeneaza să destabilizeze armata chiar de Rusia taman a pus stapînire și pe Marea Azov și ne calcă repetat spațiul aerian...

12 ianuarie 2019 10:30

Lingaul Tolomac ,le platesti tu din banii de la mata ???idiot unflat, poate sugerezi ca parte din costul lor sa fie suportat si din tari membre NATO fara iesire la mare ,ce si ele beneficiaza de aparare !!??

12 ianuarie 2019 10:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.