Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri că venirea Papei Francisc în oraş, în cadrul vizitei pe care o Suveranul Pontif va efectua în România în perioada 31 mai-2 iunie, reprezintă un moment istoric atât pentru localnici, dar şi pentru cei care vor veni în pelerinaj pentru a se întâlni cu Sanctitatea Sa.

„Este o veste care ne-a luat prin surprindere, în sensul bun al cuvântului. Iaşiul va fi o gazdă primitoare pentru Sanctitatea Sa Papa Francisc. Cu siguranţă pentru Iaşi, ieşeni, pentru toţi românii oriunde s-ar afla ei, este un moment de importanţă istorică. Suntem un popor predominant ortodox, dar în primul rând suntem un popor predominant creştin. Sanctitatea Sa Papa Francisc a reuşit de la preluarea mandatului să se impună ca o altă figură, din punct de vedere ecumenic, dar, mai ales, din punct de vedere moral şi cetăţenesc, ceea ce arată că va reuşi să atragă simpatia din partea dumnealui cu mare uşurinţă”, a afimat primarul Mihai Chirica.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.