Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PLUS a închis listele de candidatură internă pentru alegerile europene din mai. În competiţia internă s-au înscris 186 de candidaţi. Urmează perioada de validare, în care candidaturile vor fi analizare din punct de vedere procedural. Printre cei înscrişi pe lista de candidatură internă a PLUS se numără şi Dacian Cioloş.

În perioada cuprinsă între 12 şi 15 ianuarie, membrii partidului vor vota candidaţii preferaţi printr-un sistem online securizat. Fiecare membru va putea acorda câte un vot pentru cinci candidaţi preferaţi. În baza numărului de voturi vor fi aleşi primii 43 de candidaţi, care vor forma lista candidaţilor pentru alegerile europarlamentare ale PLUS, urmând ca Biroul Naţional să înainteze Consiliului Naţional spre validare lista finală de candidaţi la alegerile europene.

Integral pe AdevărulComentarii

@Lingaul - urlã invidia in tine? Deh, daca nu te-a dus capul sa inveti la scoalã, acum nu-ti rãmâne decât invidia.

11 ianuarie 2019 22:11

Lingaul S-a decis nu de alta dar castigul e enorm iar javrele astea nu platesc nici macar impozit,asa ca asta e dragostea de tara, banii si trai bun !!

11 ianuarie 2019 19:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.