Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mai multe primării ale unor oraşe-reşedinţă de judeţ au depus la Administraţia Fondului pentru Mediu proiecte pentru fonduri de achiziţie a unor mijloace de transport în comun electrice. Doar două primării au obţinut finanţare, iar mai multe dosare au fost respinse pentru că de pe anumite copii lipsea ştampila „conform cu originalul”. În cazul Primăriei Timişoara e vorba de cinci pagini neştampilate „conform cu originalul”.

Integral pe AdevărulComentarii

Ps S-au strecurat cateva greseli de....deget (tastatura!!!). de-as pune: diferite; functii;consilierii, facultatii,

11 ianuarie 2019 18:08

solo Tara asta e plina de dobitoci. Unii sunt atat de inraiti incat ar fute-o si pe mama lor ca sa-si demonstreze aceasta "calitate". Era foarte greu sa spuna, sa telefoneze: mai veniti repede cu stampila si puneti"conform cu originalul". Bine, n-as vrea sa-l scuz de tot pe Robu care are bunele obicieiuri de-ai pune "numai pilele" in difeerite funcii. Asa sunt toti consiliuerii lui, lingai din timpul facultatiii: Iapa, Kristof, , etc Astia si-au facut si doctorate. Hhahahahhaha!

11 ianuarie 2019 18:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.