Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Partidele PSD, ALDE și UDMR au modificat o lege pentru a nu permite președintelui Iohannis organizarea unui referendum în ziua alegerilor europarlamentare. Legea a fost deja adoptată, însă trebuie promulgată de președinte.

Modificarea vine în contextul declanşării de către preşedintele Iohannis, în ianuarie 2017, a procedurii pentru organizarea unui referendum privind Justiţia şi a declaraţiilor făcute în ultimele luni de şefului statului, care a spus răspicat că nu a renunţat la planul de a declanşa consultarea populară.

Integral pe CapitalComentarii

Au! Au! Usturimi mari la găozul găozarilor #rezistaci! Se întrebuci între ei și dau vina pe bietul Ecce, care doar îi „mângâie” cu cuvintele cele mai potrivite de la Arghezi încoace.

11 ianuarie 2019 19:59

Ecce Kur rupt, un homosexual homofob platit de P$D Sordida fiinta

11 ianuarie 2019 17:38

Ecce Kurrupt Adică carevasăzică încearcă să blocheze omul care își duce crucea pas cu pas în vârful dealului?! Vom mai afla oare întrebucerea pe care Neprihănitul dorește să o pună întregului popor: "Doriți ca Inchiziția să aibă dreptul să vă spargă ușa din dos și kuriștii să vă bage o sondă în sfinkter ca să afle adevărul pe care îl ascundeți în fundul kurcubeului?"

11 ianuarie 2019 16:27

Victor Viorel Cum sa nu-i scuipi pe strada si sa dai cu oua clocite in Parlamentarii acestor partide PSD, ALDE si UDMR...Adica cum sa opresti poporul roman sa se pronuntze intr-un Referendum...Dar javrele aste din Oligarhia Politica circjla doar in limuzine de lux...Pisatzi-va si cacatzi-va pe ele cand le vedetzi parcate....

11 ianuarie 2019 16:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.