Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procesul în care firma Tel Drum și trei dintre directorii acesteia - Petre Pitiș, Florea Neda și Mircea Vișan - au fost trimiși în judecată de DNA pentru deturnare de fonduri europene poate începe, au decis magistrații Tribunalului București.

Magistrații Tribunalului București au confirmat legalitatea rechizitoriului și au dispus începerea judecății pe fond în dosarul în care firma Tel Drum este acuzată de acuzată de deturnare de fonduri europene.

"Constată legalitatea sesizării instanței cu rechizitoriu, a administrării probelor și a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune judecarea cauzei privindu-i pe inculpații Pitiș Petre, Neda Florea, Vișan Mircea, SC Tel Drum SA, SC WFA Impex SRL și părțile civile”, se arată în minuta deciziei Tribunalului București, potrivit Mediafax. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată în trei zile.

Integral pe HotnewsComentarii

@v, de la wc, imbecilitatea personificata Dragnea a primit contracte grase de la Murgeanu, securist PD-L.

12 ianuarie 2019 6:49

@v, de la wc, imbecilitatea personificata v, fututi gura matii de hadicapat, Dragnea a dus la faliment firma TelDrum cand era a CJ Teleorman. Firma cumparase dinbGermania un utilajb pt asfaltat platind 600.000 de euro. Dragnea a cumparat firma cu tot cu utilaj cu 5000 de euro. Apoi a trevcut in caietul de sarcini ca asfaltarile din judet sa se faca doar cu acel tip de utilaj. Apoi s-a extins la judetele invecinate, tot sudul si apoi in toata tara devenind a 5a firma din tara. De ce sare de cur in sus cand e anchetat TelDrum, daca nu e a lui? Sper sa mori imediat in chinuri groaznice, tu si toata familia ta de handicapati!

12 ianuarie 2019 6:47

v Din tot articolul se pare ca Dragnea este "agatat" in acest proces, fiind o persoana cunoscuta. Din cele scrise nu reiese decit ca in timp ce firma Tel -Drum facea achizitia statiei de asfalt, Dragnea era Presedintele Consiliului Judetean. "Comentatorii" "recita" ce li s-a spus, chiar daca nu are nicio legatura cu articolul. Asta este campania de denigrare. Cred ca daca s-ar cauta de acesti "specialisti", ar putea sa-i gaseasca greseli personale.

11 ianuarie 2019 23:38

Presa franceză acuză guvernul PSD și pe Dragnea că favorizează compania olandeză Damen în dauna Naval Group, care ar avea o ofertă mai bună. Publicația franceză La Tribune a acuzat guvernul României că încearcă ”cu disperare” să scoată compania olandeză Damen câștigătoare la licitația lansată la începutul anului pentru livrarea a patru corvete militare. La Tribune a scris că, în ciuda faptului că firma franceză Naval Group a prezentat o ofertă financiară mai bună, guvernul român și Liviu Dragnea ”sunt de multă vreme pentru Damen”, potrivit Rador. ”Din motive obscure, România încearcă cu disperare să facă în așa fel încât olandezul Damen să câștige pe seama Naval Group… care a câștigat licitația. Parisul este gata să lupte pentru a apăra oferta grupului naval”, scrie ziaristul Michel Cabirol în La Tribune. Ziarul francez anunță că Naval Group, care ar urma să construiască la Constanța cele patru corvete, a anunțat la licitație prețul de 1,2 miliarde de euro, mai ieftin decât cele 1,25 miliarde cerute de Damen și cele 1,34 miliarde euro cerute de constructorul italian Fincantieri, cel de-al treilea participant la licitație. ”Un adevărat duș înghețat pentru București, care a trebuit deja să anuleze în 2016 un proces de achiziție a patru corvete din cauza unor nereguli de procedură comise în favoarea Damen”, scrie La Tribune.

11 ianuarie 2019 23:23

Uta Dragnea cred ca devii presedintele filialei PDSR a uschitilor din tara ,cred ca vei primi noi membri curand!!

11 ianuarie 2019 18:22

Stefan Dragnea, zis si Satan Tata da o muie unei fatuci de 25 de ani prin Madive Voi, praduitorilor tot laba faceti?

11 ianuarie 2019 17:11

Virgil De ce lipseste Dragnea ca inculpat in acest proces, el, nenorocitul ce se bate cu Consiliul European in Tribunal Internatzional taman cand Romania conduce 6 luni Consiliul UE...Dupa ce ca este idiot si pleca taman acum sa si-o traga cu ibovnica juna blondina in Maldive mai pune si Romania intr-o pozitzie rea din cauza Tel Drum-ului ....Dar banu de unde sa iasa?...ca putoarea blonda vrea numai deplasarea cu avion particular...

11 ianuarie 2019 16:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.