Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Aproape 11.000 de infractori au fost eliberaţi mai devreme din închisori, într-un an, în baza recursului compensatoriu, iar 649 au revenit după gratii pentru că au comis noi infracţiuni.

Dintre cei eliberaţi înainte de termen 188 au fost condamnaţi definitiv pentru că au comis din nou crime, violuri, fapte cu violenţe şi tentative de omor. Datele statistice apar în răspunsul semnat de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, la o interpelare adresată de deputatul PNL Florin Roman.

Integral pe AdevărulComentarii

ALEXANDRU LAPUSNEANU Este regretabil ca un numar insemnat de fosti detinuti au gasit de cuviinta sa savarseasca noi infractiuni si sa ... revina dupa gratii! Insa, problema principala este : eliberarea in baza recursului compensatoriu a fost facuta in baza unei legi care a reusit sa restabileasca si sa compenseze prin redarea mai devreme a libertatii(pentru ca psihic niciodata nimic nu va putea compensa traumele suferite in adevaratele lagare de exterminare) cat de cat ceva din nerespectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului! Oare de ce sunt aruncate pe piata aceste date? sigur, numai in scopul manipularii! ce zice romanul, in lipsa explicatiilor? Vezi ce au facut puscariasii? Dar de ce nu doriti sa recunoasteti ca cei 11000 de cetateni romani de rand(pentru ca si puscariasii sunt "cetateni romani" care ar trebui sa beneficieze de drepturi si libertati) erua tinuti in adevarate lagare de exterminare? De ce nu recunoasteti ca multi puscariasi s-au inrait si radicalizat din cauza mizeriei si conditiilor inumane in care erau legati! RUSINE, RUSINE SA VA FIE!

11 ianuarie 2019 18:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.