Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Papa Francisc va vizita România în perioada 31 mai – 2 iunie 2019, a anunţat vineri Administraţia Prezidenţială. Papa va vizita oraşele Bucureşti, Iaşi şi Blaj şi Sanctuarul marian de la Şumuleu Ciuc.

”Primind invitaţia Preşedintelui României, a Autorităţilor statului şi a Bisericii Catolice din România, Sanctitatea Sa Papa Francisc va întreprinde o Vizită Apostolică în ţară noastră în perioada 31 mai – 2 iunie 2019. Cu această ocazie, Sanctitatea Sa va vizita oraşele Bucureşti, Iaşi şi Blaj şi Sanctuarul marian de la Şumuleu Ciuc”, a transmis Administraţia Prezidenţială.

Sursa citată a precizat că programul de călătorie va fi publicat la o dată ulterioară.

La rândul său, Conferinţa Episcopilor catolici din România a transmis că vizita Papei va avea loc la invitaţia autorităţilor române şi a Bisericii Catolice din România, iar vizita va avea în primul rând un caracter pastoral, dar va însuma şi importante valenţe ecumenice sub motto-ul ”Să mergem împreună!”.

Integral pe CotidianulComentarii

Ecce Kurrupt Sub motto-ul lui Cristian Homobuci: "Să o luăm împreună pe calea cea strâmtă"

11 ianuarie 2019 15:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.