Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderii PNL din Cluj proveniţi din vechiul partid se opun ferm oricărei alianţe sau fuziuni cu PMP.

Surprinzătoare nu este lipsa lor de echivoc, aproape unanimă, ci mai cu seamă atitudinea neviciată de faptul că astăzi fac parte din organizaţia condusă informal de fosta mână dreaptă a lui Traian Băsescu, Emil Boc.

„Eu, personal, sunt împotriva acestei fuziuni şi nu o susţin. PNL e suficient de puternic. Nu cred că avem nevoie să facem o fuziune cu un partid care nu se ştie dacă mai intră în Parlament“, a declarat viceprimarul din Cluj-Napoca, Dan Tarcea, cel care conduce organizaţia municipală a PNL. De altfel, Tarcea spune că nu s-a discutat încă o asemenea variantă la nivelul partidului.

Integral pe România LiberăComentarii

v D-le Tarcea dar care a fost "parerea" dvs cind i-ati luat pe PDL-eprosi sub pulpana dvs, dar pe Giolbanis. Se pare ca dupa aceasta "uniune" ati pierdut niste adepti, nu ati cistigat, dupa cum arata sondajele.

12 ianuarie 2019 0:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.