Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ceea ce până ieri a fost un zvon, de astăzi e oficial. Papa Francisc va veni în România, în luna mai a acestui an, la 20 de ani după precedenta vizită a unui Suveran Pontif - Ioan Paul al II-lea la București.

Anunțul oficial a fost făcut de Vatican și de Administrația Prezidențială.

Sala de Presă a Sf. Scaun a anunțat astăzi că papa Francisc efectuează o călătorie apostolică în România în zilele 31 mai – 2 iunie 2019 (vineri, sâmbătă și duminică) cu etape la București, Iași, Șumuleu-Ciuc și Blaj. Vizita Sfântului Părinte are loc la invitațiile primite din partea Președinției, Guvernului și a Conferinței episcopilor din România. Anunțul a fost difuzat vineri de directorul interimar al Sălii de Presă, dr. Alessandro Gisotti. Programul detaliat al călătoriei de trei zile, cu întâlnirile oficiale și programul liturgic, va fi publicat la timpul potrivit, se arată în comunicatul Vaticanului.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.