Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„România are puterea de a fascina și de a încânta. În familia mea, prima mașină a fost Dacia 1300 a socrului meu. Întâmplarea face că, astăzi, socrul fiului meu conduce și el o Dacie Duster. Totuși, mai mult decât mașinile românești mă fascinează intelectualii și sportivii români. Mircea Eliade, pe care l-am citat mai devreme, Emil Cioran, dadaistul Tristan Tzara, Eugen Ionescu sunt toți eroi ai imaginației mele", a spus Tusk.
"Sunt foarte mândru și fericit că voi conduce împreună cu dvs acest semestru al Președinției Consiliului UE. Sunt convins că în aceste șase luni veți interpreta cu energie și înțelepciune o adevărată rapsodie română. Sunt convins că președinția dvs va fi la fel de energică precum rapsodia lui George Enescu. Cred că sub bagheta dvs va găsi sunetul potrivit și veți face tot ce vă este în putință pentru a apăra interesele europene. Veți fi gazdele Europei și sunt convins că veți acționa în spiritul proverbului – omul sfințește locul", a declarat, Donald Tusk.


Comentarii

Ecce Kur rupt, un homosexual homofob platit de P$D ca prin postari voit imbecile, sa popularizeze homosexualitatea, sa-si bata joc de Iisus, va valorile familiei. Daca P$D voia sa fie cvorum la Referendumul familiei, isi scotea electoratul la vot. Nici masonul Daniel nu a vret sa-si scoata enoriasii ortodocsi la vot. Au iesit doar pocaitii si militantii pro-familie. Daca valorile familiei ar fi aparate prin postari inteligente, articulate, decente familia ar avea de castigat. Dar cand forumul abund de rupti in cur, homosexualitatea devine obisnuita, haioasa...

13 ianuarie 2019 11:50

Ecce Kurrupt De mic mi-au placut baetii...

12 ianuarie 2019 23:47

Ecce Kurrupt Asa, si?

12 ianuarie 2019 19:55

Kuminecaturile Gemene, alias Ecce Kurrupt, alias Paulus Gaoz Rupt Mai cu rupt, Silidaritatea sa opus marxismului. Esti psd-ist, esti clar homosexual si esti ati-marxist. Foarte ciudat, futu-ti mortii ma-tii de handicapat imputit.

12 ianuarie 2019 19:54

Ecce Kurrupt Donald Tuk, un naxist sorosist. Bleahh

11 ianuarie 2019 17:17

Discursul in sine a fost unul dragut dar gestul demnitarului polonez nu e cu totul surprinzator data fiind apropierea dintre Romania si Polonia de-a lungul timpului (a se citi http://www.hetel.ro/index.php/2011/11/4688/)

11 ianuarie 2019 10:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.