Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, se întâlnește, la această oră, cu președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, la finalul întrevederii fiind programată o conferință de presă comună. Juncker, aflat la București pentru a marca debutul preşedinţiei române a Consiliului Uniunii Europene, se va întâlni, de la ora 11.50, cu premierul Viorica Dăncilă.
De asemenea, de la ora 10.00, șeful statului se va întâlni, la Cotroceni, și cu membrii Colegiului Comisarilor. De la ora 10.35, este programată o conferință de presă comună a președintelui Iohannis și a președintelui Comisiei Europene.

Integral pe HotnewsComentarii

v Sper ca lui Juncker sa-i placa palinca de la noi. Cred ca de aia merge in attitea locuri

12 ianuarie 2019 0:00

COMUNISTU ' @@MOS ION ROATA - si tu l-ai intrecut....tu ai studiat la facultatile alea muncitoresti din anii '50 - 60... AM O INTREBARE ESENTIALA: POATE CINEVA SA-MI INDICE ARTICOLUL DIN CONSTITUTIE UNDE SE SPUNE CA " PRESEDINTELE ESTE .... SEFUL STATULUI ...?!?!?!?... eu am gasit doar la art.80 (1)... ca REPREZINTA....si la art 91(1,2,)..[ politica externa]...incheie ( in calitate de REPREZENTANT nu SEF) tratate si inteleger, diplomati si alte alea ..NEGOCIATE DE GUVERN... unde pm s-a mai pomenit ca un AMARA DE REPREZENTANT sa fie SEF?! numai in mimtea unor imbecili evicerati cerebral..

11 ianuarie 2019 20:46

MOS ION cu gaoza cat ROATA, gaozarul Ecce Kurrupt Si da-i, si lupta...

11 ianuarie 2019 12:01

@MOS ION ROATA - ce comentariu inteligent. Bravo, ai studiile facute la seral, pe la OTV, dupa care facultatea la Antena 3, nu?

11 ianuarie 2019 11:18

MOS ION ROATA Dupa cum se poate constata Dl JK Juncker, la primele ore ale diminetii nu are probleme cu ... deplasarea! Cu ceva timp in urma, fiind sustinut de terte persoane pentru a-si mentine echilibrul precar, acesta a spus ca ... se datoreaza sciaticii! Iata ca astazi cu tot frigul din Romania, cu toata umiditatea nu a avut nevoie de "sustinatori", ba delasarea lui fiind chiar vioaie! Interesant ar fi sa-l vedem ... mai pe seara dupa ce degusta vestita palinca! SUSTINATORI DIN TOATA LUMEA UNITI-VA!

11 ianuarie 2019 11:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.