Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În seara asta parcă s-a rupt o vrajă neagră care sufocă România de doi ani. Românii au putut să-i vadă aici, în Ateneu, la noi, pe bampirii de la Bruxelles, care sug sângele poporului, care ne calcă în picioare, care ne tratează ca pe o colonie, cum ne-au tot zbierat în ureche Dragnea, Tăriceanu și banda lor.

Și au văzut niște oameni câtuși de puțin aroganți, care n-au venit să ne ia de sus și să ne dea ordine. Sau să ne livreze niște texte nepăsătoare și uscate, în langue de bois, căci există și o limbă de lemn europeană.

Integral pe RepublicaComentarii

Da măh, deranjeză bolșevicii deoarece ecce dezertor de le ei. Dacă era de la evrei, băieții ăia îl curățau demult! Poate nu știi din ce mare os securist se trage ipochimenul! Ehe! Curva de aia-i curvă, că se f... cu oricine plătește tariful..

13 ianuarie 2019 17:12

CTP deranjeaza bolshevicii Fac spume bolshevicii. E de bine.

13 ianuarie 2019 14:17

Pacat ca omul asta bolnav mintal_cristian tudor satanescu_ are voie sa influenteze opinia publica. Ar trebui Internat de urgenta.

13 ianuarie 2019 13:02

Ecce Kur rupt, un homosexual homofob platit de P$D As fute-n cur Europa. Asta daca as avea cu ce...

12 ianuarie 2019 18:45

Marius Ivanescu: sustine initiativa "Acvila cu EURO-Poolla în Cioc" si eliminarea (la început doar a) ultimei strofe din Imnul National si câstigi o #MICRODOZA de tras pe EURO-rât! Pune umarul la demolarea fundamentului crestin al Europei - fii un soi de Ana Paucker a zilelor noastre - si CE îti da sa "accesezi" la "fonduri" de-"structurale" pâna la atingerea limitei capacitatii de "absorbtie" (pâna te apuca voma si te duci la veceu sa te dai cap în cap cu Juncker deasupra closetului, n.m.)!

12 ianuarie 2019 7:00

Marius Ivanescu Sugeti EURO-poolla lu' Cushma Nicolas Gan si #REZISTATI!

11 ianuarie 2019 23:08

Cristian Tudor Popizdescu - BREAKING FUCKING FAKENEWS: Poliția greacă a folosit gaze lacrimogene joi la Atena împotriva unui grup de protestatari care demonstrau contra vizitei cancelarului "german" Angela Merkel pentru a-i opri să ajungă la sediul guvernului, VEZI dpa & Agerpres.

11 ianuarie 2019 23:06

Turka bre Eu ecce ăla de captez vânturile secureilor și le dau formă publicistică. Nu am eu treabă cu cultura. Imi ajunge feisbucii ca să știu pe cine să ling și pe cine să înjur. Ce-mi pasă mie de unde vin bitcoaiele!

11 ianuarie 2019 19:01

Ecce Kurrupt Adică carevasăzică vampirii eurovizionari ecce niște drăgălași care sug poola. Dracu nostru înpielițat ecce adevăratul Inamic Public nr 1 care trebuie să ne dea fiori... Să ne relaxăm cu toții sfinkterele și să mai înbucăm o felie de cozonac sfințit!

11 ianuarie 2019 18:24

Turka Bre Ia uite bre, ti-ai dezlipit buzele vinete de pe tzatza varanului? Repede pune-le la loc ca raceste si se face dop de gheata si pe linia predicatorului.

11 ianuarie 2019 18:05

CTP e tot mai tare E ca vinul, imbatranind devine si mai taios.

11 ianuarie 2019 17:28

Ia uite, bre, nea CTP știe să scrie ode și epode ca pe vremea lui Ceașcă! Chiar mai abitir chiar decât epicureanul latin Horațiu! Firește că ai noștri, tot o jale și-n pământ, cu exceția geniului cotrocenian-saturnian descălecat ot Sibii, precum Dragoș și-a lui ceată din leghendă. Cu atât mai reprobabilă fapta Tăriceanului, care ținu să le spună bampirilor de la obraz, în chiar limba lui Shakespeare (pe a lui Schiller, ăla cu textul din „Oda bucuriei”, no șpicuiește nevolnicul!), că la noi mai ecce nește organe de pe vremea comunismului, care nu s-au reformat și se face că nu înțelege ce ecce aia drepturile omului!

11 ianuarie 2019 17:04

Tusk - discurs reusit, de pus in rama Informat si aplicat, cu note de gluma, mi-a placut. Au mai fost momente cand Romania si Polonia au fost aproape (ex. cand si-au trimis tezaurul si ofiterii superiori imediat dupa atacarea Polonie de catre nazisti in septembrie 1939, de pilda).

11 ianuarie 2019 14:42

v v-as fute-n cur prin sodomizare anala.Ce aveti cu d-l Dragnea bai tradatorilor?

11 ianuarie 2019 12:21

Victor Și uite cum Liderul Partidului de Superromani superpatrioți PSD-ist, Liviu Dragnea își ia juna iubită blondină să i-o tragă în Maldive la pescuit oceanic de pește spadă....Noaptea este Romeo cu Julieta....Ziua este Bătrînul si marea....Un pulemec cu aere de mare strateg ce înloc să asculte cuvîntarea magnifică a lui Donald Tusk fuge ca un laș tocmai cînd era nevoie de el....Și limbriciul ăsta laș vrea să conduca Romania ca președinte și să faca o curvuliță primă doamnă...

11 ianuarie 2019 11:48

De la primele vorbe în limba română ale lui Tusk, a apărut evident ridicolul discursului lui Tăricea , care a vorbit în engleză ca să se dea „european”, încercând totodată să păstreze voturile celor care îi aplaudă antieuropenismul de atâtea ori dezgustător. Iar Dragnea a devenit grotesc chiar prin absență. Nu cred că este cineva care să nu se fi gândit că locul individului pur și simplu nu era acolo (poate doar lângă Adrian Severin) și că viața României poate să se apropie de normal fără aiurelile antioccidentale scelerate ale baobabului din Scornicești, pardon, Teleorman. Negrutiu.

11 ianuarie 2019 11:38

MB Farsor ordinar acest scribalau de CTP! Nu spune ca, oficialii astia Europeni, aplica dublu standard romanilor, adica, fraierii de romani, pot fi judecati si inculpati si condamnati de securitatea lu' Lazar, Kovesi, Johanis, in schimb, la ei acasa, Justitia n-ar indrazni sa foloseasca metodele staliniste securiste. In Vest, Justitia judeca dupa Magna Carta - veche de 1000 ani.

11 ianuarie 2019 11:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.