Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo, i-a răspuns dur lui Gigi Becali, după ce finanţatorul FCSB a anunţat din nou că-l vrea pe Dan Nistor în lotul roş-albastru.
"Din nou i-a făcut ofertă? Să ne arate şi nouă oferta către club că aşa toată lumea vorbeşte, nu v-aţi obişnuit cu dânsul", a spus Bogdan Bălănescu la ProSport LIVE.

Căpitanul lui Dinamo a negat joi dimineaţă că ar fi purtat vreo discuţie cu rivalii de la FCSB, iar oficialul roş-albilor a comentat: "Are dreptate, este barometrul echipei fiind căpitan şi trebuie să credem în ce zice Dan Nistor. Am spus şi la penultima ofertă că Dan Nistor nu pleacă. S-au vehiculat sume, un milion de euro, vorbeau cu toţii, Gigi Becali, Arăseală...Când un club profesionist îşi doreşte un jucător transmite o ofertă scrisă, în primul rând cluburile trebuie să se pună de acord, dar în România nu mai există respect între cluburi. Vedeţi ce se întâmplă şi cu Gaz Metan, referitor la jucătorii doriţi de FCSB".

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.