Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O tânără în vârstă de 18 ani din Ploiești a fost transportată la spital, miercuri, după ce a căzut dintr-un autobuz în mișcare, în urma desprinderii geamului din partea laterală a vehiculului. Poliția a început o anchetă în acest caz.
Reprezentanții Ambulanței Prahova declară că medicii au fost chemați după ce tânăra a ajuns pe carosabil, ea fiind dusă la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce tânăra a suferit, conform medicilor de la ambulanţă, un traumatism lombar şi un traumatism cranio-cerebral minor. Alexandri Nicolae, directorul firmei Transport Călători Expres SA, căreia îi aparţine autobuzul, a declarat, joi, pentru Libertatea să autobuzul abia plecase din staţie când şoferul a auzit un zgomot puternic şi a zărit în oglinda retrovizoare o fată alergând către el din spatele autobuzului. Tânăra, însoţită de o altă fată, i-a spus că cineva a căzut peste geam, apoi cele două s-au făcut nevăzute.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.