Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Nu (nu vom obţine un acord politic-n.r), avem o abordare realistă. Am spus că sper să facem paşi importanţi, dar nu vom obţine un acord politic pentru că există o divizare a părerilor privind acest aspect între statele membre, iar Consiliulul UE din decembrie 2018 a reliefat acest lucru”

„Respectăm decizia Marii Britanii de a se retrage din UE, dar trebuie să ne asigurăm în acelaşi timp că vom limita consecinţele negative generate de această retragere. Cel mai eficient instrument în acest sens îl reprezintă Acordul de retragere agreat la nivel politic de liderii UE şi Theresa May, care reprezintă un compromis echilibrat. Acordul obţinut va asigura pertitudinea juridică atât pentru mediul de afacericât şi pentru cetăţeni, cărora le garantează păstrarea drepturilor de care beneficiază şi în prezent. Cetăţenii trebuie să rămână prioritatea noastră. De asemenea trebuie să sprijinim eforturile Comisiei Europene, a negociatorului şef şi a celorlalte instituţii europene pentru a asigura cadrul institutţional necesar în oricare dintre scenariile care s-ar putea concretiza în perioada următoare. Cred că obţinerea unităţii statelor membre în jurul principiilor stabilite la nivelul UE este important în acest dosar”, a adăugat Dăncilă.


Comentarii

Carmen Dan, o curva vopsita ca Udrea, dar mai stearsa Ah, Irina, Irina...

10 ianuarie 2019 16:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.